Om oss

För oss på Åslunds El AB i Stockholm är trygghet extremt viktigt. Vi älskar våra kunder och vi älskar teknik. Att vi särskiljer oss från andra larm- och elbolag ser vi bara som positivt.

  • Vi har rätt kompetens och certifikat för branschen
  • Vi har pålitliga leverantörer
  • Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för elarbeten
  • Vi har kul på jobbet då teknik är vår passion

Fördelar med att välja våra elektriker i Stockholm

I snart tio år har Åslunds El AB arbetat med att serva företag och privatpersoner kring helhetslösningar. Inte minst inom el, lås och larm.

Utöver vårt eget kompetensprogram, med högt ställda krav kring egen utveckling och fackmannaskap, arbetar vi enbart med noga utvalda leverantörer bland de produkter vi säljer och installerar.

Ett givet krav för våra elektriker är driftsäkerhet. Ett annat är att det ska vara lätthanterligt. Vi vet, för våra kunder vill inte ringa oss i onödan så fort tekniken krånglar. Skulle den mot förmodan göra det så är hjälpen alltid nära till hands. Vi erbjuder jour dygnet runt och våra bilar cirkulerar kontinuerligt över hela Stockholm. Som vi brukar säga:

”Trygghet ska inte kosta extra”

Om du har några funderingar om vår verksamhet eller vill veta mer om hur våra elektriker kan hjälpa dig är du välkommen att höra av dig till oss i Stockholm. Vi ser fram emot att höra från dig!